Delta continua sa arda....

 

https://www.facebook.com/mihai.baciu.33/videos/pcb.1981462981903063/1981...

Fara multe cuvinte.

Delta a ars anul acesta parca mai mult ca oricand. Orice petec de stuf a fost incendiat. Putine locuri au scapat , dovada ca nu toti oamenii deltei admit ca aceasta operatiune ilegala trebuie sa aiba loc, mai ales ca in filmul acesta intervin si locuintele lor. Purtat de vantul puternic, focul se propaga usor. Pompierii se lupta cu inamici invizibili, sting intr-un loc, focul reapare in alta parte.

https://www.facebook.com/mihai.baciu.33/videos/pcb.1981462981903063/1981...

Cate forte nu au fost mobilizate  si cate forte nu s-au descatusat , uneori prin locuri absolut imposibil de ajuns?Si asa ciuma rosie  coboara peste tara, mai e nevoie si de noi ca sa ne distrugem ce a mai ramas?

Ma uitam la cati oameni erau pregatiti sa stinga focul la o pensiune  ce se afla la 100 de merita oare sa muncesti atat si sa iti gasesti totul scrum doar pentru placerea unora de a vedea flacari? Aud teoria ca se da foc si pentru ca animalele sa aiba unde paste la primavara. Doamne! Asta e nebunie....Sunt revoltat pe toti acesti oameni care nu gandesc....Distrugem....asta stim sa facem cu tot ce e in jurul nostru. Distrugem.....